Millä sähköautoilla voi pelata pelejä?

Sähköautot ovat hiljalleen vallanneet enemmän ja enemmän alaa autoalalla. Kyse ei ole vain päästöjen vähentämisestä, säästöistä ja autojen hiljaisuudesta vaan lisäksi moni kiinnostuu sähköautoista niiden moderniuden takia. Millä sähköautoilla voi pelata pelejä? on viime aikoina ollut puhuttava aihe. Monet sähköautot on varustettu suurella näytöllä, jolta voi katsoa leffoja, mutta myös pelata pelejä.

Moderni ihminen ei kestä tylsyyttä ja siksi sähköautoissa on usein käytetty rahaa sekä vaivannäköä mahtavien mediakeskusten suunnitteluun. Jos joudut odottamaan parkkipaikalla kaveriasi tai saavut ajoissa päämääräsi, et joudu enää vain istuskelemaan tai selailemaan puhelintasi. Sen sijaan voit pelata lempipelejäsi suoraa sähköauton näytöltä.

Millä automerkeillä voi pelata pelejä?

Nimenomaa monet sähköautot tarjoavat suuren näytön ja mahdollisuuden pelata pelejä. Jos pohdit, millä sähköautoilla voi pelata pelejä, olet oikeassa paikassa. Alta löytyy lista eri automerkeistä, jotka tarjoavat pelaamisen ilon auton omistajille. Huomioi, että ala muuttuu jatkuvasti ja pelit sähköautojen mediakeskusten osana ovat nykyään useammin sääntö kuin poikkeus.

  •       Mercedes-Benz: Mersu on todella panostanut sähköautojen (esim. EQS) näyttöön. Brändi kutsuu valtaa 56 tuumaista läpi kojelaudan kulkevaa näyttöä nimellä ”Hyperscreen”.
  •       BMW: BMW tekee yhteistyötä tunnetun Fortnite-pelin kanssa pelin Hypnopolis-maailmassa ja peliautoilla. Nyt yhteistyö näkyy myös BMW:n aidossa sähköautossa iX2, jonka pienellä näytöllä voi pelata pelejä käyttäen puhelinta ohjaimena.
  •       Tesla: Tesla on autossa pelaamisen edelläkävijä, jonka sähköautoissa voi käyttää Steam-pelialustaa. Tätä kautta pelaajat pääsevät käsiksi tuhansiin peleihin.
  •       Hyundai: Hyundai tekee yhteistyötä pelialan tunnetun nimen Nvidian kanssa pelien saamiseksi autoihin. Pelaaminen tapahtuu Huyndain sähköautoissa Nvidian GeForce Now -pilvipelialustan kautta.

Mitä ja miten auton näytöllä voi pelata pelejä?

Vastaus riippuu autostasi. Jokaisella automerkillä on oma systeeminsä, josta riippuu kuinka pelata ja mitä pelejä autoon voi ladata. Teslan autoilla pääset suoraan Steamiin, kun taas BMW tarjoaa rajatun 180 pelin valikoiman. Kannattaa tarkistaa aina pelien määrä ja sijainti auton tiedoista. Millä sähköautoilla voi pelata pelejä ei itseasiassa olekaan tärkein kysymys vaan kannattaa keskittyä siihen, millaisia ja miten pelejä pelataan kyseisellä autolla.

Yleensä sähköautoissa pelejä pelataan oman kännykän kautta. Kännykkä toimii ohjaimena ja toisinaan kännykän näytöllä voi näkyä myös pelille tärkeitä osia. Koska erillisiä ohjaimia ei ole, pelaaminen on helppoa. Toisaalta jokaisen pelaajan tulee aina erikseen alustaa puhelimensa (yleensä tämä tarkoittaa sovelluksen latausta) autolla pelaamiseen.

Jos pelaaminen autossa kiinnostaa sinua, kiinnitä huomiota myös siihen, millä auton näytöistä voi pelata. Yleensä pelaaminen onnistuu etukonsolin näytöllä. Osassa sähköautoista tämä on valtava mediakeskus, joka saattaa levittäytyä koko kojelaudan ylitse. Toisissa autoissa taas kyse on pienestä normaalista modernien autojen näytöstä. Sähköautot, joissa on erillinen takapenkki, voivat sisältää multimedianäytöt varustettuna peleillä matkustajille. Riippuen valinnasta pelikokemus vaihtelee todella paljon.

Pelivalikoimat vaihtelevat todella paljon. Osa sähköautoista päästää sinut suoraa nettiin, joten niin hedelmäpelit kuin muutkin nettipelit ovat saatavillasi. Toiset automerkit taas ovat päätyneet yhteistyöhön eri pelialan toimijoiden kanssa tarjoten vain heidän pelejänsä. Mitä pelejä autosta löytyykään, on peleillä varustettu sähköauto varmasti hyvä valinta jokaiselle pelaajalle.

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jos pidät tästä postauksesta, saatat pitää myös näistä